Updates:
1. Am trecut de ceva timp la jantele + gumele de iarna si nu imi place deloc treaba asta...

2. Am schimbat regulatorul de turatie pentru aeroterma.
Pentru Decembrie - Ianuarie am in plan o revizie destul de serioasa:
1. Urmeaza sa achizitionez si sa montez piesele pentru partea de distributie.
Pentru cei interesati postez o poza care prezinta toate elementele distributiei pentru B207R:

Pentru componentele de pe circuitul de balance (1-7) inca mai caut o oferta buna deoarece nu am reusit sa gasesc inca un kit complet.
Pentru componentele de pe circuitul de timing (8-16) am gasit un kit complet la NeoBrothers. Detalii AICI.
La acestea adaugam si pompa de apa. Momentan m-am gandit la Salieri SIL pentru ca are un pret decent (<300RON) fata de HEPU. Pompa de apa ar mai implica si lichidul de racire.
2. Pentru ca tot se umbla la motor ma gandeam sa dau jos si baia de ulei pentru o curatare. Asta ar implica o garnitura noua si 6 litri de ulei (Mobil 1 0W-40). In cazul in care exista fonduri suficiente poate adaug pe lista si un tratament Metabond. Desi sunt sceptic atunci cand vine vorba de tratamente pentru motor, am observat ca Edy il recomanda si o sa merg pe incredere.

3. Schimbat ulei cutie de viteze - 2 litri.
4. Montat bujii NGK PFR6T-10G achizitionate deja.
5. Montat filtru panel K&N de la Disknkt.
6. Un plin cu Mol Evo pentru testarea noilor componente in turatii superioare...

Pentru manopera ma gandesc sa apelez la cei de la AutoCobalcescu.
Sunt deschis pentru sugestii/sfaturi privind aceasta operatiune.